Bugün, 3 Mayıs 2024 Cuma

TERME HALK OYUNLARI EKİBİ SAMSUN'DAN KUPALARLA DÖNDÜ

TERME HALK OYUNLARI EKİBİ SAMSUN

Terme Gençlik Hizmetleri Spor Kulübü halk oyunları ekibi, gösterdikleri müthiş performansla il birincisi ve ikincisi oldu.

İlçemizden iki kulübün katıldığı yarışmada Terme Halk Oyunları ekibi Samsun yöresi büyükler kategorisinde birinci olurken, Karadeniz Mesleki Teknik Anadolu Lisesi Kulübü ikinci olarak dereceye girerek ilçemizi en iyi şekilde temsil etti.
Terme Gençlik Hizmetleri Spor Kulübü Samsun Yöresi Halk Oyunları Ekibi, 22 Şubat Pazar günü Mustafa Dağıstanlı Spor Salonunda yapılan yarışmada, minikler, yıldızlar, gençler ve büyükler kategorisinde, toplam 9 ekip birbirinden güzel gösterileriyle yarıştı.

Terme Halk Oyunları ekibi Samsun yöresi büyükler kategorisinde geleneksel düzenlemesiz dalda il birincisi olarak ilçemizi Kırşehir`de temsil edecek.

Halk Oyunları Antrenörü Emrah Kuvvet, “Bölgemizden iki ayrı kulüple katıldığımız yarışmada göstermiş olduğumuz performansla ilçemizin ismini duyurmak için elimizden geleni yaptığımızı düşünüyorum. Bölgemizin tanıtılmasında sosyal ve kültürel anlamda daha fazla çalışmamız gerektiğini belirterek, “Kamu kurum ve kuruluşların bu faaliyetlere önem ve destek vermeleri, maddi ve manevi anlamda bütün guruplarımıza sahip çıkarak destek olmalarının son derece önemli olduğunu söyledi.

Yarışmaya katılan ekibi, oyuncuların aileleri ve halk oyunlarına gönül vermiş diğer ekip oyuncuları desteklerken ilçemizden de Kırşehir`de yapılacak olan grup yarışmalarında kamu kurum ve kuruluşların desteklerini bekliyoruz.”dedi.
Kuvvet son olarak ekibe maddi ve manevi destek veren Gençlik Merkezi Müdürü Halil Seyrekli`ye, Halk Eğitimi Merkezi Müdürü Halil İbrahim Kılıçarslan, Karadeniz Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi Müdürü Tuncay Özgenç, Halk Oyunları öğretmeni Erol Alan`a kendisi ve ekibi adına teşekkür etti.

Terme Gençlik Hizmetleri Spor Kulübü Samsun Yöresi Halk Oyunları Ekibi, 22 Şubat Pazar günü Mustafa Dağıstanlı Spor Salonunda yapılan yarışmada minikler, yıldızlar, gençler ve büyükler kategorisinde toplamda 9 ekibin yarıştığı yarışmada Terme Halk Oyunları ekibi Samsun yöresi büyükler kategorisinde geleneksel düzenlemesaiz dalda il birincisi olarak ilçemizi Kırşehir`de temsil edecekler.